Livet,  Vardag

Webinar och några mil senare

Hej hej hej!

Tiden rullar på och nu händer det grejer, kommer droppa en kul nyhet nästa vecka 😀

I måndags efter jobbet så körde jag till Kalmar (igen), hörde jag väg 25…. Detta kan vara en av dom tråkigaste vägarna, suck! Aja, bra besök och jag gjorde som vanligt och laddade upp med poddar, ljudbok och fika 😉


Jag körde hem igen på tisdagen, så det blev en lugn Valborgsmässoafton. Både Fille och jag har varit lite hängiga så vi tog det lugnt, promenerade med Teddy och tittade på GOT (OJ HERREGUD, mitt hjärta kan inte hantera denna serie, stress, panik, vill se mer, ja allt).

Grönska och pollen-explositon i Halmstad 😉

Senaste tiden har jag ägnat en del tid åt att lära mig mer om bloggvärlden och i måndagskväll deltog jag på ett Webinar med Linda Hörnfeldt (läs hennes blogg här). Linda kan man säga är Queen of sociala medier och framförallt i perspektivet att göra en business av sin sociala-medier-närvaro och person.

BOOST YOUR BRAND


En annan hemsida som har varit lite av min guldgruva är influensers of Sweden. Har läst allt från hur man får marknadsföra, skrivarskola till att pitcha ideér.

Är du intresserad av att utveckla dina sociala kanaler ska du definitivt spana in detta (ej samarbete, endast tips).

Vad som händer framöver: lördag är den dagen jag har siktet inställt på denna veckan (<3). Har bokat 60min massage och sedan ska Fille och jag gå och käka (och framförallt dricka champagne) på A little party i Halmstad, YAS!!! Jag fyller år idag (onsdag 1/5) men vi kör firandet på lördag. Vi var på A little party förra året och provade då 5st olika sorters Champagne. Nörden får komma fram i mig och dofta, smaka och jämföra olika druvor, rosé, små och stora Champagnehus, vad passar bra att äta till osv.. ja ni hör ju jag LÄNGTAR!

På söndag släpper jag en ny kategori också, to be continued…. 😉

Ciao!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *