Livet,  Vardag

Sovmorgon och 1L kaffe

Goooood morgon! Det är onsdag och onsdag betyder sovmorgon, ah! Jag stänger gymmet både tisdag & onsdag och då börjar jag jobba runt 11-12. Idag startar jobbpasset med 30min Tabata, längtar redan 😀

Rutinen för ledig förmiddag brukar se ut såhär:

  1. Sätter igång kaffe eller så kommer Fille in med en kopp till mig (gulligt, yes). Sedan fortsätter jag fylla på den koppen med kaffe regelbundet tills det är dags att göra sig iordning
  2. Hämtar datorn och lägger mig i sängen igen. Kollar Youtube, läser bloggar och scrollar igenom Instagram.
  3. Passar på och tar hand om ansiktet, lägger en ansiktsmask eller två.
  4. Myser med Teddy innan han blir hämtad och åker till hunddagis.

Det har varit mycket beslut och osäkerhet gällande flytt och jobb så det har varit väldigt oklart hur allt ska gå ihop. Jag tycker om ordning och reda och när det inte finns något tydligt start och stopp-datum tycker jag det blir jobbigt. Nu börjar det dock falla på plats så det känns great. Min hy däremot är inte great, så idag har jag kört med dubbel ansiktsmask.

1) Maria Åkerberg och 2) Decleor. (Ej samarbete eller adlinks).

Maria Åkerberg Face mask Spirulina har följande effekter: Antiage, fukt, sammandragande effekt på porer och minskad rodnad för ytliga blodkärl. Den ska verka i 20min och blir väldigt stram i ansiktet och det känns att den är djuprengörande.

Decelor fick jag i resestorlek i min prenumeration på Glossybox, och blev helt kär. Detta är en fuktbomb! Det är en lätt kräm som man masserar in och så blir det som en olja som ska ligga och återfukta i 10min. Efter det sköljer man lite försiktigt bort överskottet lägger på sin dagkräm.


Nu ska jag ta en kopp kaffe till 😉

Hörs mer i veckan <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *