Livet,  Vardag

Ledig dag och pepp inför helgen

Ledig på en torsdag, sedär ja!

Min dag började intensitet och svettigt med gruppträningspasset P.E One, omfg! Det är så jobbigt, det bränner så hårt i benen men är samtidigt roligt. Är helt orimligt att något som är så jobbigt samtidigt upplevs som roligt, skruvat och helt perfekt.

Efter passet blev det en stadig frukost med äggröra, smoothie och en macka med ost, yum! Kollade på serier, är inne på säsong 3 nu på Bron. Säsong 2 blev lite seg måste jag säga med säsong 3 är riktigt bra hittills, har svårt att slita mig. En annan serie jag tittar på är The Fall. Säsong 1 & 2 var riktigt bra men säsong 3 har tyvärr börjat segt alltså, får se om den växlar upp snart. Sov en stund och drog sedan en långpromenad med Teddsson (hur söt är inte Teddy på omslaget?!)

Övre raden med påbörjade serier och i rad 2 är förslag till nästa serieomgång 😉

Imorgon fredag är det en fullspäckad dag med PT-kunder, gruppträning, medarbetarsamtal, möte, ärenden, träning som sedan rundas av i en AW med kollegorna. Ser jättemycket fram emot kvällen och träffa alla och ha en go kväll.

På lördag bär det av mot Skövde och 30-års fest (hallå ja!) Ska till Frida och Rasmus, ska bli så kul! Har börjat styra ihop en Billista 2.0 så vi är kittade med bra musik hela vägen 😉 Ja den här helgen kommer bli bra!

Vi hör snart igen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *