Personlig utveckling,  Vår nya bostad,  Vardag

Vi har köpt bostadsrätt!

Hej!

Hoppas ni har startat veckan riktigt bra 🙂 Jag har haft mycket att göra på jobbet och har tidigare haft väldigt lätt för att jobba över MEN har slutat göra det nu. Har arbetat jättemycket med att strukturera upp ett tydligt veckoschema med tider samt vilka uppgifter jag skall hinna med varje dag. Det har hjälpt mig jättemycket för det blir som en att-göra-lista och jag vet vad som krävs av mig. Tydlighet = arbetskärlek <3 Kommer skriva mer om detta och dedikera ett blogginlägg till just detta område.

Till något helt annat, Fille och jag har köpt bostad!

Med detta bostadsköp innebär också en flytt, herregud känns fortfarande overkligt. Vi bor nu i Halmstad i en hyresrätt men har köpt en bostadsrätt i KALMAR! Say what!

Första bilden – augusti 2018.

Vi köpte det i augusti 2018 och det är inflyttning i mitten av september 2019. Vi höll det under radarn väldigt länge iom att det var över 1 år till inflyttning men delade det såklart med våra familjer och närmsta vänner. Nu i mars så var vi på visning i ett av huset i området. Vi har köpt en 4-rum och kök (parhus) och så var det visning i en 5:a. Så kul att få komma och titta då det är nyproduktion så var det härligt att faktiskt få se ett fysisk resultat och inte bara bilder.

Vårt hus hade dock inte kommit upp ännu men ställningen hade satts dit så det är nära. Tror dock det har kommit upp nu, spännande!

Bostaden i sig är ju helt klart en lyckobubbla för oss. Det känns så stort att kunna köpa sig en bostad, det är första bostaden vi äger, som sagt känns fortfarande overkligt.

Det som dock inte har varit lika lätt är att det nu börjar närma sig att säga hej då till Halmstad och våra vänner. Har liksom förträngt att det faktiskt innebär ett avslut med jobb och vännerna. Missförstå mig rätt det blir ju inte slut med vännerna men det vardagliga och helghänget med vännerna försvinner ju när vi byter stad. Andra delen som har varit tuff är jobbdelen, vissa saker har fått en lösning men det är långt ifrån klart, vågar inte skriva ut något då inget är signat ännu. Ja ni hör ju, mycket huvudkaos, tankesnurror och stora beslut men nu börjar vi se slutet på det 🙂

Nu ska jag strax dra till jobbet, hör senare i veckan igen 🙂

Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *