Jobb,  Träning

Schemaläggning delux och min träningsvecka

Hej! Hoppas ni har haft en bra vecka och helg 🙂 Jag har haft fullt fokus på att lägga schema och säkra upp sommarschemat denna veckan. Jag lägger schema för receptionen och bestämmer öppettider och Ebba som är gruppträningsansvarig arbeta med att sätta gruppträningsschemat. Alla semesterönskemål har tagits in och nu har alltså pusslandet börjat, game on! Fick in ett bra flow och nu har jag nog bara 4-5st pass kvar att lösa sedan är schemat lagt till augusti ut, YAS!


I onsdags hade Ebba och jag genomgång och gick igenom gruppträningsschemat och vi börjar få en bra magkänsla för det 🙂

När det är mycket planeringsarbete som kräver att jag får ner mycket vid datorn så är det extra gött att få röra på sig. Har dels haft egna gruppträningspass men även hunnit med lite egenträning också. Såhär lade jag upp mig träningsvecka:

Måndag: Spinning 45 min, 06:45-07:30 innan jobbet.

Tisdag: Indoor striding 30min.

Onsdag: Tabata 30min.

Torsdag: Gym överkropp 30min.

Fredag: Vila.

Lördag: Tabata 45min.

Söndag: Vila och promenad.

I fredags så bytte jag ut västkusten till östkusten och drog till Kalmar. Hade en del roliga ärenden som jag skriver mer om i ett annat inlägg 😉 Njut av er söndag, det ska vi göra. Det blir en promenad i kvällssolen, hämta thaimat och sedan kolla golf hela kvällen (Filles första val nu när det är masters).

Ciao!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *