Livet

Paradiset

Hey hey hey!

I skrivande stund är det Midsommar, jag sitter i soffan (i en kaftan, halleluja!) med en kall alkoholfri öl efter att ha rejsat runt på ett utegym i strålande solsken, AH! Det är dock inte midsommar jag ska skriva om utan min senaste vistelse på Öland aka Paradiset som jag också kallar det 😉

”vägen” som går utanför stugan.

Förutom att mina föräldrar har gjort ett fantastiskt jobb med att hitta detta guldkorn, renovera, inreda och fortsätta drömma om nya möjligheter så är det paradiset för att det är så fridfullt. Långt från turister och campingar och inga trafikerade bilvägar som susar i bakgrunden. Här hör man traktorerna som brummar när bönderna är ute och jobbar på sina marker, kossor som råmar, Teddys tassar som prasslar i gräset och fåglar som sjunger för fulla halsar.

Teddy i skuggan med sin vattenskål.
Teddys absoluta favoritplats under varma dagar.
Några av grannarna.

Att komma till stugan är som en mental reload. All stress, tider, bokningar försvinner och det är precis sådär härligt lugnt så att det nästan blir tråkigt (den bästa sorten) så att man kommer ner i varv. Vi brukar spendera och fördela tiden med följande aktiviteter: träna, sola, äta, vila, läsa bok, jobba i trådgården, äta igen, ta en öl, spela spel och dricka bubbel.

Det spelar ingen roll vad man behöver återhämta sig från, alla behöver vara lediga. Hur man vill spendera sin lediga tid är upp till var och en och såhär spenderar vi gärna vår. Snart har vi endast 30min till paradiset och inte 3h & 30min, AMEN!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *