Livet

Midsommarafton

Hoppas ni har haft en riktigt härlig midsommarhelg. Jag har njutit fullt ut av dessa 3 dagars ledighet. Fille och jag var själva på midsommarafton så vi hade bara bestämt vad vi skulle äta i stort sett och så fick dagen bara rulla på i lugnt tempo 🙂 Var min lugnaste midsommarafton någonsin, jag sov tom middag, brukar jag aldrig göra med det var najs.

Jag började dagen med en promenad med Teddsson och sedan fixade jag lite hemma. Efter fix och städ gick jag och Teddy ut på en promenad till, gick förbi ett utegym och bestämde mig för att jag skulle träna. Rejsade runt där intensivt i ca 25min, helt perfekt. Hade egentligen inte tänkt att träna med sedan när vi gick förbi gymmet så blev jag sjukt träningssugen så why not.

Teddsson fick också motionera.

Träningsspasset innehåll följande:
– Knäböj (med stång i ”trämaskin”)
– Latsdrag (i ”trämaskin”)
– Armhävningar
– Liggande rodd
– Thrusters
– Dra däck
– Vända däck
– Benlyft
– Crunches

Strålande sol på det också!

Sedan var det hem, duscha och förbereda käk och drink, yas! Det är bland det bästa jag vet att stå i köket och förbereda mat, lyssna på musik och ta ett glas vin under tiden, kan man göra karriär på det? 😉

När jag vaknade på morgonen så insåg jag att vi inte hade några blommor hemma, katastrof! Så var tvungen att åka till Maxi och köpa blommor (och jordgubbar hehe), kände mig inte jättesmart när jag trängdes med alla andra som också panikhandlade men väl hemma, NÖJD! Tillsammans med blommorna ser ni den andra viktiga komponenten för att göra mig nöjd. Vad skulle midsommar vara utan bubbel? Testade en ny Cava som var semi söt. Om du inte riktigt har hittat hem bland dom torra vinerna så är denna supergod och ett bra alternativ. 5 av 5 toast från Fille 😉

Vi skippade sillen men hade självklart med potatis, gräddfil, gräslök och lax. HUR GOTT!?

Efter maten så tog vi det lugnt, tittade på film och åt jordgubbar, hello ja! För att sammanfatta dagen; träning check, god mat check, bubbel check, Netflix check & tillsammans med Fille och Teddy check. Check på dagen, over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *