Jobb,  Livet

Jag har sagt upp mig

Hej! Hoppas det är bra med er 🙂

Nu kan jag dela med mig, jag har sagt upp mig från Actic. Det känns jättekonstigt att förställa sig att om fyra månader har jag bytt stad OCH börjat på nytt jobb.

Det är ju känt en tid tillbaka att jag ska flytta men tanken har länge varit att jag skulle fortsätta inom Actic. För några veckor sedan blev jag erbjuden tjänsten Platschef på Actic i Kalmar men detta tog sig sedan en helt annan riktning då jag fick ett annat erbjudande från Malkars. I vintras innan jag hade fått ett erbjudande från Actic så började jag se mig för vad det fanns för alternativ och gym i Kalmar. Mina föräldrar tränar på Malkars och hade köpt en träningsvecka till mig och när jag var på besök och jag blev kär!

Hej Malkars!

Jag skrev ett mejl och presenterade mig, beskrev vad jag arbetar med i dagsläget, mina styrkor och berättade att jag skulle flytta till Kalmar och var jätteintresserad av arbeta på Malkars. Fick svar, bokade in ett möte och några månader senare blev jag erbjuden en tjänst, YAS! Platsansvarig på 3st gym, alltså jag kan knappt vänta!

Det är väldigt tvådelat då jag har trivts så bra på Actic. Jag har verkligen fått chansen att växa under hela min tid i företaget och konstant få lära mig nya saker. Att jag fick möjligheten att arbete som Platschef har utvecklat mig enormt arbetsmässigt men har också har påverkat mig stort som person, tack!

Liten tillbakablick

Men det är ju inte dags att lämna Actic och team Flygstaden ännu utan jag har några fina veckor kvar. MEN snart är det dags för nya äventyr, jag längtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *