Livet

Frida tipsar!

Hey hey hey!

Hoppas det är bra med er 🙂 Har varit dålig på att uppdatera, har börjat prioriterat att fixa saker inför flytten; bokat flyttstäd, boka släp och leta lokal för att magasinera våra möbler fram till att huset är klart. Har helt enkelt blivit lite trött av allt organiserande både på jobb och hemmaplan. Njuter nu av en helt ledig helg <3

Det enda jag har planerat denna helgen är att rösta till EU-valen imorgon 26/5 och sedan titta på valvakan och dricka kaffe. Handen på hjärtat så tror jag att jag missade jag förra valet 2014, kommer inte ihåg att jag röstade.. Så det känns extra viktigt att göra min röst hörd nu. Har gjort några valkompasser och läst lite så nu har jag bestämt mig, har ni?

Nej nu till något helt annat –> Frida tipsar!

Mitt podcast-lyssnande fortsätter och min svenska musik-fas verkar vara ihållande så här kommer mina favoriter just nu!
Musik:

Thomas Stenström

Alltså Thomas Stenström och hans nya platta ” Uddevalla Dreamer, del 1”, det är så bra! Favoritlåten är Torka dina tårar. Man kan inte annat än att älska detta!

Veronica Maggio

Har inte lyssnat jättemycket på Veronica Maggio med denna låten är såå bra!

Laleh

Vad vore sommaren utan Laleh i högtalarna?

Podcasts:

Mina nya favoriter och beroende är Brita och Parisas podcast! Med hashtagsbeskrivningen society & culture + TV & Film så traskar dom rakt in bland mina favoriter. Grymma tjejer!

Har tidigare blivit tipsad om Skäringer & Mannheimers podd och nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat lyssna. Det kommer delas ut många spontanskratt på hundpromenaderna till främlingar som går förbi framöver. Podden är så öppen så man vet aldrig vad som kommer diskuteras, högt och lågt. Jag gillart!

Jag tror dom flesta har lyssnat på Framgångspodden, det är inte en podd jag lyssnar på varje vecka men som jag alltid plockar upp när det dyker upp spännande personer som har intervjuats. HEJ EDWARD BLOM! Vilket avsnitt, Edward är genom hela intervju ärlig, väver in humor och sann till sig själv. Ett fantastiskt avsnitt. In och lyssna!

Hoppas mina tipsa faller dig i smaken. Har du några tips till mig får du gärna dela med dig och kommentera här i bloggen eller skriva i DM på Instagram 🙂

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *