Helg,  Livet

Påskhelgen

Hej! Hoppas ni har haft en bra påsk 🙂 Jag var ledig i fredag-söndag, lyxigt att få en långhelg. Jag och Josefine och gjorde en liten roadtrip och åkte till Skövde för att hälsa på vår kompis Frida. Vi har chillat, ätit gott, skrattat, pratat, spelat spel, tränat och haft det allmänt najs helt enkelt. Vi var ute mycket på Fridas trädäck (heja värmen) men redan efter 7min så hade jag bränt mig, skyller på att det var många månader sedan min kropp såg sol haha. Hej solskyddsfaktor! Börjar krypa mig långsamt mot 30år så man kanske ska höja SPF ett steg eller två från och med nu 😉

Jag och mina två bländade tjejer i bakgrunden haha 😀

Vi körde verkligen icke-traditionellt-påsk-mat, förutom att det slank ner en påskmust. Men för att vara helt ärlig så har jag inte saknat ägg och sill speciellt mycket, finns fler tillfällen under året 😉 Vi gick ut och käkade middag på fredagen på ett tacos-inspirerat ställe, väldigt gott!


Vi beställde in 3 olika typer av tacos + några side orders. Vi valde följande; (1) Halloumi, (2) räkor och (3) friterad gösfilé. När man skriver det såhär så kanske det mest låter konstigt men det var jättegott!

Kvällens look

Vi hann även med lite träning på lördag efter frukost. Jag hade vid detta laget rivit upp mitt nackspärr igen så jag ”mesade” igenom passet jämfört med tjejerna men det var skönt att röra på sig. När vi kom till boxen så hörde man musiken pumpa och vikter lyftas och kastas. När vi kommer in så möts vi av ett gäng atleter, riktigt vältränade och precis klara med sitt pass. Kände där och då att jag inte alls hörde hemma där men alla hälsade glatt och en tjej kom fram efter sitt pass och önskade glad påsk, trevligt!

Crossfit Skövde
Vårt träningspass.

Tycker det är riktigt najs att köra amrap eller cirkelträning. Gillar känslan av att få upp pulsen samtidigt som man kör styrka och att man får jobba in sig i ett tempo som man sedan bara ska mata på i. Testa gärna vårt upplägg! 😀

Vi hann självklart med att dricka lite bubbel också, viktigt! 😉

Skål!

Ja ni hör ju, golden! Hoppas ni har haft det bra och njutit av er ledighet också.

Imorgon är det möten, avstämningar och stängning av gymmet så nu blir det god natt och sov gott! Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *