Helg,  Träning

Ny kappa och supersöndag

Vilken härlig helg! Filmen vi såg igår; Captain Marvel var bra! Älskar att det är en stark kvinna i huvudrollen. Det var en riktigt snygg referens till namnet Marvel i filmen också, ni som vet ni vet, annars I say no more! Ser fram emot; Marvel End game nu.

Stack till gymmet för ett kort pass i lördags förmiddag. Kroppen kändes jättetrött men ändå härligt att hjärnan vill så lättade på vikterna och tog det lugnt mellan seten. Myspass helt enkelt.

På väg till Bion igår i nya kappan från NAKD (ej samarbete).

Supersöndag

Söndagen bjöd upp till supersöndag med klubben (Halmstadtriathleterna). Supersöndag innebär ett tränings-triathlon med lugna byten; simning, cykel och löpning. Jag har dock lite ont i fötterna så jag avstod löpningen. Vad gäller simningen var det come back! Har inte simmat på säkert 5 månader, har inte alls haft någon träningslust för simningen så har vilat från det helt. Nu börjar dock känslan förändras så nu kanske det blir några längder snart igen. Cyklingen gick bra, jobbigt pass men efteråt är det golden! Längtar till våren med lugna löppass i kvällssol, vamos våren!

Nu blir det 3st ansiktsmasker; Kolmask (renande), en oljemask (återfuktande) och avslutar med en sheet mask (fukt och serum), more is more! 😉 Lite Netflix på det också så har vi en perfekt söndagkväll <3

Hör i veckan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *