Helg,  Livet,  Träning

Jag är tillbaka!

Jag har inte lagt ner bloggen det råkade bara bli en outtalad blogg-semester som smög sig på. Jag har helt enkelt vilat lite från datorn och pysslat med annat. Nu kliar det i fingrarna igen och jag ser fram emot och bjuda er på inlägg 🙂 Välkommen tillbaka till mig själv, jag tackar!

Så vad har hänt senaste, ja vad har inte hänt, var ska jag börja? Jag börjar med att berätta om min sommarutmaning till mig själv, lyssna på ALLA sommarpratare, den du! MÅNGA BRA hittills och här är sommarpratarna jag har uppskattat extra mycket;
– Fares Fares
– Stina Wolter
-Magnus Ranstorp
– Anders Hansen
– Jonas Hassen Khemiri
– Caroline Farberger
– Kodjo Akolor
– Jonas Gardell
– Carin Rodebjer
– Hamid Zafar

Har du lyssnat? Vad har slagit an hos dig? Vi har fått följa med på väldigt personliga resor med orättvisor, rasism, övergrepp, död, humor, kärlek och stora drömmar. En cocktail av livets berg och dalbana.

Bild; Printscreen från appen: Podcast Addict. Rättigheter; Sveriges radio; Sommar & Vinter i P1.

Förutom att rubriken lyder ”Jag är tillbaka!” så känns det också som att jag håller på att ta mig tillbaka till triathlon, vågar knappt skriva det men jag tror faktiskt det är så. Jag har känt för första gången på länge att jag börjar bli sugen på att ha en tävling nästa år och att det är dags att gå in i en ny utmaning. Denna gången ligger utmaningen inte i själva tävlingen utan på själva resan dit. Kan jag hitta en ny nivå i min löpning, finns drivet att utveckla min löpning allt från kondition och teknik? Tanken är lära sig hantera denna relativt outforskade träningsform tilltalar mig. Dessa tankar ska dock få marinera ett tag till, inget ska stressas fram endast växa fram ärligt och tålmodigt.

Mina två senaste pass var riktigt amaze:

Rev av ett cykelpass i fredags innan jobb. Svetten rinner, musik pumor i öronen och jag visualiserade fina landsvägar. Min racer står i skrivande stund hos mamma och pappa i Kalmar och väntar på mig.

Dagens träning bestod av;
– 1,5km löpning till uterummet (min snabbaste kilometer typ EVER).
– Köttade utegym.
– 1,5km kutade hem.
= Taadaa, done!

Nu har jag 5 arbetsdagar kvar på Actic Flygstaden innan jag går på 2 veckors semester, kan faktiskt inte smälta det, endast 5 dagar kvar innan förändringens tid startar.

Hör mer i veckan, ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *