Helg,  Livet,  Vardag

Att känna sig hemma

Hej, hoppas det är bra med er!

Igår var det som att det landade, att Kalmar verkligen är min nya hemstad. Har ofta fintat bort mig själv och sagt hemma i Halmstad men nej, nu är det när vi bodde i Halmstad, tiden i Halmstad osv. Trots att jag varit själv mycket då Fille inte flyttat hit ännu och att vi ännu inte flyttat in i vår nya bostad så känns det som hemma. Har cyklat hem till mamma och pappa efter jobbet och blivit bjuden på middag mitt i veckan, har inte ätit vardagsmiddag ihop sedan jag bodde hemma, MAGI! Har åkt till stugan på Öland över dagen, ca 25min istället för 3,5h till stugan enkel resa, hallå ja!

Öland

Kommande tre prio-uppdrag;
– Äta och dricka mig igen Kalmars restaurangutbud.
– Besöka slottet och Van Gogh-utställningen.
– Kontrollbesiktning av bostaden (så PEPP!).

Förra helgen var det Ironman Kalmar, alltså detta fantastiska event!

Starten kl 07

Starten går strax innan kl 07 för proffsklassen och kl 07:00 startar resten. Hela hamnen var fylld med folk och vi sjön ”Just idag är jag stark” men Kenta, nationalsången och klappar i takt till speakern som säger ” UPP MED HÄNDERNA, klapp klapp klapp!”

Målområdet
Jag och mina Ironman-föräldrar. ÄLSK på denna dagen!

Vi spenderar i stort sett hela dagen på stan, hejade, vilade upp oss med en hamburgare och öl och hejade sedan ett tag till. Ser fram emot nästa år när Fille ska köra igen!

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *