Helg,  Livet,  Teddy,  Träning

After work och Spin of hope

Någon annan än mig som tycker tiden går snabbt? Ibland har jag svårt att greppa och känna att jag är i nuet, jag tycker allt går så himla snabbt. Både jobb och helger svischar förbi; jag har två teorier antingen har jag svårt att vara i nuet eller är det en positiv känsla för att jag trivs med mina veckor och dess innehåll. Kanske är det en kombination? Hm, igenkänningen någon? Någon som har svar? 😉

Tiden går dock inte för fort för att undvika selfies när man har bra glow 😉

I fredags jobbade jag mellan kl 08-17:45, avslutade med spinning 45min och gjorde mig sedan redo för after work med ett härligt gäng tjejer från jobbet. Körde på en ganska androgyn look; Jeans, herrskor, skjorta och tunnare bomberjacka (från filles jackgarderob, hehe) och sedan femenima detaljer i skärp och väska. Ganska neutral sminkning med fokus på färg på läpparna.

Standard selfie i hissen..

Vi hade bord på Roots, en restaurang som endast serverar vegetariskt och veganskt käk. Jag plockade på mig tryffel fries, pumpabröd, spansk omelett, dumplings och öl.

YAS!

Lämnade Roots i bra tid för på lördagen var det dags för Spin of hope för Team Rynkeby till förmån för Barncancerfonden. Jag ställde upp som instruktör en timme och stannade sedan kvar en timme till och gick på Filles pass som han höll efter mitt. 2h cykel in på träningskontot för en god sak. Riktigt bra stämning från deltagarna och hela Team Rynkeby som arrangerade evenemanget. Det är coolt när människor går ihop och samarbetar, mycket bra saker som uppstår då!

Resten av lördagen spenderades nerbäddad i soffan med film varvat med hundpromenader, så jäkla härligt! Detta är så viktigt för mig, jag behöver alltid ett gäng timmar i soffan på helgen. Tycker det är så skönt att bara va, slumra till lite då och då, slötitta på tv, se en film eller dokumentär och mysa med Teddy.

Hoppas ni också hade en riktigt härlig helg och har hunnit ladda batterierna 🙂

Hörs mer i veckan <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *