Frida tipsar!

Frida tipsar!

Jag vet inte hur ni är men när jag har tycker om något så gräver jag ner mig i det jag gillar rejält och jag kör det på någon slags repeat tills min instinktiva förälskelse lugnar ner sig. Det kan vara tex. en låt som leder in till en artist, en författare som jag sedan läser/lyssnar 5st böcker till med, en skådespelare som jag sedan ser i 3st filmer till direkt efter varandra eller blir lite smått beroende av en person i sociala medier och går loss på allt personen har skapat, hehe. Om du inte känner igen dig, grattis! Om du känner igen dig, i hear ya!

Obs! Ingen betald reklam eller samarbeten, bara min personliga tips.

Vill därför dela med mig av några av mina favoriter just nu – Frida tipsar 3×3!

Låtar:

(Foton; printscreen från min telefon från Spotify).

Det kommer så mycket bra svensk musik just nu och jag har nästan uteslutit lyssnat på svenskt senaste året. Har inte alls lyssnat på svensk musik innan så nu finns det en hel låtskatt för mig att ta igen!

Böcker och ljudböcker:

(Foton; printscreen från min telefon från Storytel).

Jag lyssnar just nu på Camilla Läckbergs bok Sjöjungfrun och varvar den med Svensk historia del 1 av Olle Larsson & Andreas Marklund. Jag har aldrig varit ett naturligt fan av deckare, har ofta dragits mer till drama, fantasy och feel good men fick tipset att börja med Läckberg, bra tips! Sjöjungfrun är del 6 i Fjällbacka-serien. Svensk historia behöver jag helt enkelt för att jag är ganska dålig på historia, har också en agenda att jag vill vara sååå mycket bättre i På spåret när det drar igång nästa säsong (hehe). Nu försöker jag snappa åt mig så mycket kunskap som möjligt och historia och geografi står på min utbildningslista 😉 Sälj! Skriven av Fredrik Eklund, kul inspiration till att bygga varumärke och våga ta för sig. Sälj kopplas tyvärr ofta till något negativ i Sverige och jag hoppas att den stämpeln håller på att tvättas bort. Denna bok har jag vid nattduksbordet och läser i lite då och för att bli inspirerad!

Podcast:

(Foton; printscreen från min telefon från Podcastaddict).

Säker stil-podden har jag följt länge och har även deras böcker (rekommenderar dom också). Här blandas det högt och lågt om livet, tips och strategier för att hitta sin stil och skapa den stilsäkra och hållbara garderoben, yes! Redgert & Dietz är verkligen ren underhållning för mig. Gillar kombinationen Margaux Dietz och Daniel Redgert skarpt, dom är liksom lika fast ändå inte och man vet aldrig vad som kommer dyka upp i deras podd. Till sist mitt nyaste tillskott i min poddfamilj Under huden med Kakan Hermansson. Här blandas det hudvårdsrutiner med feminism och jag har fått lyssna på nya spännande människor som jag antagligen inte skulle ha hittat annars, guld!

Detta var min första Frida tipsar 3×3! Hoppas du tyckte om det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *